Afbeelding
Foto: Het Dijkmagazijn

Knotsen knutselen langs de Waal

woensdag 14 februari 2018 14:00

BEUNINGEN - Woensdag 14 februari kunnen kinderen al zoekend langs de Waal een flinke tak of stok zoeken. En al wandelend kunnen daar alle mooie vondsten aan vastgemaakt worden. Voor kinderen zijn takken en stokken van levensbelang: je kunt er gevaarlijk dieren mee wegjagen, je kunt er vieze dingen mee onderzoeken en je kunt er mee spelen. Daarom kunnen kinderen met gidsen van Het Dijkmaagzijn op zoek gaan naar de mooiste stokken in de uiterwaard. Het is een hele klus om zelf een stuk hout van een dode boom te zagen. Maar ieder kind kan dat, zeker met de hulp van het Dijkmagazijn.

Tijdens de tocht bind je meteen wat je vindt aan je knots. En als het te koud is, gaan we dat in het warme Dijkmagazijn doen. Daar staat dan ook wel iets lekkers klaar om van het zware zaagwerk bij te komen. Tip: trek stevig schoeisel aan. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Knotsen knutselen, woensdag 14 februari van 14.00-15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor kinderen t.e.m. 7 jaar, kosten € 2,50 incl. materiaal en drankje.

(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Meer info, ook over de crowdfundingactie voor de slingerbank, en evt. reserveren via www.hetdijkmagazijn.nl, zie ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.