Afbeelding
Foto: Maarten Peters

Theaterconcert SOLO van Maarten Peters op het Toverbaltheater

zondag 22 oktober 2017 15:00

De trouwe Toverbaltheaterfans weten dat we de laatste drie jaar intensief hebben samengewerkt met singer/songwriter Maarten Peters. Het heeft ons mooie muziek, liedjes en zelfs de prachtige cd Omwarmen opgeleverd.

Maar Maarten heeft natuurlijk ook al meer dan 30 jaar zijn eigen carrière in de muziekwereld. Een carrière die zeer divers is, van liedjes schrijven voor bekend Nederland en het componeren van musicals tot zijn werk bij Alpe d'huzes, zijn theatervoorstelling Bevroren Tranen rondom dodenherdenking en huiskamerconcerten. Het laatste jaar heeft hij ook gewerkt aan zijn theaterprogramma SOLO.Voor het Toverbaltheater een uitgelezen kans om hem een podium te geven voor zijn eigen theatershow. Een twee uur durend programma waarin hij zijn leven met muziek en wat dat voor hem betekent vertaalt in prachtnummers en verhalen.
Alles komt langs, van zijn eigen indrukwekkende repertoire tot The Beatles, Eric Clapton, Sting en andere wereldsterren. Maar natuurlijk komt ook zijn samenwerking met het Toverbaltheater voor het voetlicht met een verrassingsoptreden. Restaurant Voorproefje zorgt voor een warm ontvangst met een hapje en een welkomstdrankje. Ook zal er na afloop rondgegaan worden met heerlijke kunstzinnige hapjes.

Aanvang 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.45 uur), afsluiting 17.30 uur.
Kosten bedragen 27,50 euro inclusief welkomsthapje & drankje, optreden Maarten Peters en hapjes na afloop.
Reserveren kan door een mailtje te sturen naar: voorproefje@toverbaltheater.nl.

Locatie