Afbeelding
Foto: Fitnessclub Druten
advertorial

Kom op 14 januari naar de Open Dag van Fitnessclub Druten

Zaken

DRUTEN - Heb je met jezelf afgesproken dat je in het nieuwe jaar (vaker) gaat sporten? Kom op zondag 14 januari naar de open dag van Fitnessclub Druten om kennis te maken met fitness, groepslessen en spinning, squash en indoor padel. Je profiteert deze dag direct van een speciale actie. 

Tijdens deze open dag staat er van 10.00 – 16.00 uur een team van professionals klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je rond te leiden door de fitnessclub. Schrijf je jezelf deze dag ook in? Dan betaal je géén € 25,- inschrijfgeld én krijg je een motivatiefles cadeau! Je kunt je inschrijven op de club of de hele dag online via www.fitnessclubnederland.nl

Twee soorten abonnementen

Je kunt bij Fitnessclub Druten kiezen voor 2 soorten abonnementen:

  • Een abonnement dat na 3 maanden maandelijks opzegbaar is;
  • Een jaarabonnement dat niet maandelijks opzegbaar is, maar waarbij je gebruik kunt maken van een tijdelijke stop. Handig als je op vakantie gaat!

Wat je van ons kunt verwachten 

Sporten doe je bij ons met de nieuwste apparatuur van Technogym. Kom je de eerste keer bij ons sporten? Dan wordt er samen met een fitnesscoach een persoonlijk programma voor je opgesteld. Onze InBody weegschaal geeft jou inzicht in jouw fitheid. Ben je een liefhebber van racketsporten? Dan kun je bij ons ook terecht voor squash en indoor padel. Of maak een keuze uit ons ruime aanbod groepslessen, zoals Bootcamp, Yoga, Spinning en nog veel meer!

Wellness en fysiotherapie: onze extra’s

In onze wellness, die bestaat uit een zwembad en twee sauna’s, kun je heerlijk ontspannen. Ook is er een fysiotherapeut aanwezig op de club.