Afbeelding
Foto: Anna Kok

Heropening Eten Enzo

Zaken

DRUTEN - Wat begon als cafetaria Frites&Zo is vanaf heden Eten Enzo. De cafetaria bood te weinig ruimte voor het aantal bezoekers, waarna eigenaars Theo en Miriam besloten de boel drastisch te veranderen.

'We hebben vijftig vierkante meter zitruimte gecreëerd, zodat onze klanten meer een eetbeleving ervaren én zodat we meer ruimte hebben. Voorheen zagen we mensen omdraaien omdat het binnen zo druk was', vertelt Miriam. 'Door deze extra ruimte kunnen we meer plek bieden, namelijk 35 extra zitplaatsen, waardoor we nu over minimaal 50 zitplaatsen beschikken. De sushikeuken is tweemaal zo groot geworden. In die kleine keuken konden we de vraag niet meer aan.' Behalve een nieuwe sushikeuken is ook de cafetariakeuken opnieuw ingedeeld.
Miriam vertelt dat het de bedoeling is dat mensen binnenkomen en niet gelijk het gevoel van een cafetaria hebben. 'Dat ze eigenlijk denken van 'oh, daar wil ik wel graag even zitten'. We hadden eerst geen koffie in de zaak, maar nu wel. We hebben een koffiemachine met een speciale maling, zodat er echt een goede bak koffie of cappuccino uitkomt.
Zo proberen we te creëren dat mensen willen blijven zitten', aldus Miriam. Het team van Eten Enzo heeft recent een cursus gekregen van een barista, zodat er een goede kop koffie kan worden geserveerd.

Aanbod
Behalve de zitruimte is ook het aanbod van Eten Enzo uitgebreid. Sinds januari heeft de zaak er een wokformule bij, waarbij mensen kunnen kiezen uit vierentwintig verschillende combinaties. Het assortiment bestaat inmiddels uit frites, biologische frites, verse burgers, spareribs, sushi en wokgerechten.

Binnenkort heeft Eten Enzo verschillende acties voor de heropening. Houd de vernieuwde website (www.etenenzodruten.nl) en de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Eten Enzo is gevestigd aan de Karel Doormanstraat 21a in Druten.