De feesttent van Pleinpop.
De feesttent van Pleinpop. Foto: Reinier Jansen

Aftellen geblazen tot het Pleinpopweekend

ALPHEN - Het Pleinpopweekend, dat dit jaar plaatsvindt op 5, 6 en 7 april, staat voor de deur. Het driedaagse festival gaat van start op vrijdag 5 april. Deze avond staan drie complete bands op het podium: Bouke & The Elvis Matters Band, André Hazes live met band en The Dirty Daddies. DJ Roy zal tussendoor zorgen voor de muzikale invulling.

De zaterdagavond is een echt Hollands feestje, met dit keer een licht Duits tintje. De volgende artiesten zullen hun opwachting maken: Jeffrey Heesen, Jannes, Tino Martin, Gerard Joling, Otto Lagerfett, René Schuurmans en DJ Roy.

Familiedag

Muziek en gezelligheid kent geen leeftijd; dat is ieder jaar weer terug te zien tijdens het hele Pleinpop-weekend. Op zondag kunnen de kleinsten ook even van de Pleinpopsfeer proeven met wat extra entertainment buiten de tent. Er is een kleine zweefmolen en een draaimolen, verschillende springkussens, schminkers en mega bungeetrampolines voor de echte durfals. De portemonnee kan in de tas blijven zitten, want kinderen betalen geen entree en alle attracties zijn gratis. Jong en oud kan genieten van een dag vol muziek en entertainment. Naast Coverband PROOST! zullen ook John de Bever, Marco Schuitmaker, Helemaal Hollands en DJ Roy zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Kaarten

Bouke & The Elvis Matters Band, André Hazes live met band, The Dirty Daddies, Tino Martin, Gerard Joling, John de Bever, Marco Schuitmaker of een van de vele andere topartiesten live zien optreden? Bestel dan kaarten op www.pleinpop.nl of loop binnen bij de voorverkoopadressen: dorpshuis De Hucht en De Tingieterij in Alphen en GBI Dick Smits in Dreumel.