Patrick en Marian Kersten.
Patrick en Marian Kersten. Foto: John van Gelder

Nieuw bedrijfspand maakt groei Solar Maas en Waal mogelijk

BOVEN-LEEUWEN - De vraag naar zonnepanelen blijft onverminderd groot, zeker nu het kabinet heeft besloten om de aantrekkelijke salderingsregeling in stand te houden. Wie de populariteit van zonnepanelen goed kunnen merken, zijn Patrick en Marian Kersten van Solar Maas en Waal. Een aantal jaren geleden begonnen zij hun bedrijf in Afferden; onlangs betrokken zij een nieuw bedrijfspand in Boven-Leeuwen.

'Deze nieuwe locatie maakt verdere groei van ons bedrijf mogelijk', vertelt Marian trots, terwijl ze ons tegelijkertijd verzekert dat het kersverse bedrijfspand geen invloed heeft op de persoonlijke aanpak van Solar Maas en Waal. 'We merken namelijk dat consumenten juist om die reden vaker kiezen voor een lokale zonnepanelenleverancier. Is het niet vanwege het deskundige advies van een specialist 'om de hoek', dan is het wel vanwege het feit dat we snel ter plaatse zijn, bijvoorbeeld wanneer er onderhoud nodig is of als zich onverhoopt een storing voordoet.'

Maatwerkadvies

De persoonlijke aanpak van Solar Maas en Waal begint in alle gevallen met een maatwerkadvies. 'Daarbij zorgen we ervoor dat een systeem naadloos aansluit op iemands persoonlijke situatie, zodat in alle gevallen een optimaal rendement wordt gerealiseerd', vult Patrick aan. Dankzij Marians achtergrond in de financiƫle sector, kunnen zakelijke klanten van Solar Maas en Waal bovendien rekenen op een aanvullend advies over de geldende fiscale voordelen.'

Laadpaal

Wie elektrisch rijdt, of voornemens is om in de toekomst over te stappen op een elektrisch voertuig, kan desgewenst kiezen voor een systeem inclusief laadpaal. 'Met zo'n combinatie kan een gezin dat jaarlijks circa 10.000 kilometer rijdt, tot wel 2.000 euro per jaar besparen', besluit Patrick.

Wie meer informatie wenst, kan vrijblijvend contact opnemen met Solar Maas en Waal voor een adviesgesprek. Zie ook: www.solarmaasenwaal.nl.