Comedypact
Comedypact Foto: DE MEIDEN van toen & Lonneke Dort

Comedypact in de Bogerd

DRUTEN - Comedypact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beiden ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. 

Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent dat stiekem toch zijn sporen verdient heeft. Bijvoorbeeld door het winnen van Nederlandse cabaretfestivals. De Bogerd heeft twee kanjers geselecteerd: DE MEIDEN van toen en Lonneke Dort. 

In ‘Zienderogen' gaan De MEIDEN de kwestie 'altijd bereikbaar zijn' eens goed onder de loep nemen. Ze gaan erover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en er mooie liedjes over zingen. Langzaam worden ze zich bewust van alle zichtbare veranderingen die passen bij deze tijd. Wat is voor ons belangrijk in deze razendsnelle wereld en zullen we het antwoord vinden voordat de tijd ons inhaalt?

In 2017 won Lonneke Dort de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Drie jaar later werd ze uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten. Haar nieuwe vorstelling heet 'wat mij betreft'.

Kaarten

Comedypact is op vrijdag 5 april in de Bogerd, aanvang 20.30 uur. Kaarten à 18,50 euro zijn te koop via www.bogerddruten.nl.