Presentatrice Linda de Mol.
Presentatrice Linda de Mol. Foto: Roy Beusker

Miljoenenjacht Beneden-Leeuwen

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Inwoners uit Beneden-Leeuwen jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht. De ontknoping is zondagavond 31 maart te zien bij SBS6.

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Beneden-Leeuwen uit postcodegebied 6658. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. 

Agnieszka werd verrast door de uitnodiging voor Miljoenenjacht. Ze vertelt opgewekt: ‘Samen met mijn partner John geniet ik elke week van de show. Dit is toch onze guilty pleasure op de zondagavond.’ Nu krijgt John de kans om met Agnieszka mee te gaan naar de studio. Ze kijken er allebei enorm naar uit. Hun doel? De vijf miljoen winnen. Ze zijn niet bang om risico’s te nemen en gaan vol voor de hoofdprijs. Hoewel ze nog geen definitieve beslissing hebben genomen, dwarrelen verschillende geluksgetallen door hun hoofd. ‘Als we de finale halen en een mooi bedrag winnen, gaan we samen een huis kopen.’

De vijftig inwoners van Beneden-Leeuwen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de vijfhonderd aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro. 

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin de inwoners van Beneden-Leeuwen is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.