Afbeelding
Foto: OMW

OMW presenteert het beeldmerk Land van Maas en Waal

Zaken

NIFTRIK - Op maandag 22 mei jl. is in aanwezigheid van ondernemers en gemeenten het beeldmerk van Land van Maas en Waal onthuld. De onthulling vormt de start van een campagne die de hele zomer doorgaat en waar ondernemers zelf een actieve bijdrage aan kunnen leveren. Centrale boodschap tijdens de bijeenkomst was het belang van samenwerking tussen ondernemers om het eigen bedrijf én Land van Maas en Waal beter op de kaart te zetten.

Het beeldmerk is gratis te downloaden van de website van Ondernemend Maas & Waal (www.ondernemendmaasenwaal.nl) en te gebruiken voor uitingen van eigen organisatie, evenement of ander initiatief in Maas en Waal.

Ook zijn tijdens de bijeenkomst drie projecten gepresenteerd, die de komende tijd verder worden uitgewerkt. Ondernemers worden actief benaderd om samen aan de slag te gaan met deze projecten, met de streekcoordinator als verbinder en ondersteuner.

De bijeenkomst is onderdeel van het project Profilering Land van Maas en Waal, geïnitieerd door Ondernemend Maas en Waal. Het project heeft tot doel de vrijetijdseconomie in het gebied te versterken en het Land van Maas en Waal beter op de kaart te zetten.

Door Caroline Verhees

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding