SCP J09-1 kampioen

PUIFLIJK - Afgelopen zaterdag speelden de jongens van SCP F09-1 hun kampioenswedstrijd.

De jongens konden kampioen worden in de 1e klasse. De eerste helft van het seizoen werd het team, bestaande uit Niek, Tom, Thomas, Burhan, Mats, Awad, Olivier, Sven en Mike al kampioen in de 2e klasse na 11 gewonnen wedstrijden op rij. Onder leiding van Jonny Kraaijveld, Anton Jilesen en Dick Klein Breteler promoveerde het team naar de 1e klasse.

Na opnieuw 11 overwinningen op rij werd het team weer kampioen maar nu dus in de 1e klasse. De kampioenswedstrijd was tegen Spero en verliep eigenlijk volledig naar wens. De eerste goal viel al na een aantal minuten en met een ruststand van 5-0 kon het eigenlijk al niet meer misgaan. De tweede helft was het team al met de gedachten bij het kampioenschap en met een eindstand van 7-3 was de titel binnen. Normaal gesproken zou het team dan op de "platte kar" door Puiflijk en Druten gaan rijden, maar dit fantastische team kan ook nog de beker veroveren. Op zaterdag 27 mei spelen de mannen de finale in Apeldoorn tegen OBW uit Zevenaar. Ook in de beker werden alle wedstrijden gewonnen dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Als beloning voor een prachtig seizoen gaan de mannen met een grote touringcar samen met familie en bekenden naar deze eindstrijd.

Het seizoen is dus nog niet afgelopen en de dubbel is binnen handbereik.