Winst voor jeugdteams Touché

DREUMEL - Afgelopen weekend speelden alle jeugdteams van volleybalvereniging Touche uit Dreumel een uitwedstrijd.

De meisjes C1 moesten speelden uit in Wijchen tegen Trivos C2. Thuis werd met 3-1 verloren, dus de meiden hadden wat recht te zetten tegen de koploper. Een spannende 1e set werd met na lange rally's, na 25 minuten gewonnen met 25-20. In de 2e set ging het iets sneller en ook deze werd gewonnen met 25-16. Het goede spel, waarbij er goed samengespeeld werd, werd voortgezet waardoor ook de 3e en 4e set werden gewonnen. Beide teams staan nu aan kop met hetzelfde aantal verliespunten.

De meisjes C2 traden aan tegen koploper Siok in Boven-Leeuwen. Siok had nog maar 1 set verloren gedurende de hele competitie en dat was uitgerekend tegen Touche in Dreumel. In de 1e set bleef het tot het laatste punt spannend, maar was het Touche die de set met 24-26 naar zich toe trok. In de 2e set was Siok oppermachtig en won deze met grote cijfers 11-25. In de 3e en 4e set speelden van Touche meiden erg goed en wonnen met 25-22 en 25-20 .

De beide B teams spelen in de jongens competitie met een mix team van jongens en meisjes. JB1 speelde hun uitwedstrijd tegen Boemerang Komeet in Druten. De eerste set werd gewonnen met een stand van 25-15. Daarna kwam BK beter in hun spel, maar door een goede service en een goede verdediging achterin werden ook de andere sets gewonnen door Touche.

JB2 speelde hun uitwedstrijd tegen Isala uit Beneden-Leeuwen. In de 1e set keek men al snel tegen een kleine achterstand aan, maar deze werd met mooi spel gewonnen met 16-25.In de 2e set leek men over Isala heen te lopen en een snelle 19-2 voorsprong was het resultaat. Isala kwam sterk terug in de set en verkleinde tot 16-19. Touche wist het tij te keren en won toch met 25-18 de set. De 3e en 4e set gingen vooral door een sterke service van het team ook naar Touche met 25-17 en 25-15.

Zaterdag 29 oktober spelen alleen de Touche meiden C1 een uitwedstrijd tegen Kidang MC1 in Bemmel.