Unitas'28 JO13 uitgeschakeld bij Roda'28

WINSSEN - Afgelopen zaterdag kwam een onverwacht einde aan het bekeravontuur van Unitas´28 JO13 (jongens onder dertien).

Ondanks alle goede bedoelingen verliep het spel bij Unitas'28 erg onrustig. Het meegereisde publiek uit Wamel zag de jongens na 20 minuten spelen al op achterstand komen. Na dit doelpunt kwamen er verder in de eerste helft nauwelijks kansen voor beide teams.

In de tweede helft ging Unitas´28 in de aanval op jacht naar de gelijkmaker. De gelijkmaker bleef echter uit. Roda'28 wist wel een kans te benutten en met 2-0 leek de wedstrijd beslist. In de slotfase wist invaller Siem van Echteld op fraaie wijze 2-1 te scoren. De tijd bleek echter te kort om er nog een gelijkspel uit te slepen. De bekercompetitie zit er voor Unitas'28 op.