Beuningse Boys wint eerste wedstrijd van Gendringen.

Beuningse Boys wint eerste van tweeluik met Gendringen

BEUNINGEN - Beuningse Boys speelde zondag de eerste van twee wedstrijden tegen Gendringen. Er werd gespeeld op de eigen Ooijgraaf. Inzet is een plaats in de finale ronde waarin gestreden wordt voor een plaats in de tweede klasse.

Beuningen begint goed aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste kansen, maar het zijn de gasten uit Gendringen die op een 0-1 voorsprong komen als een corner door Sander Kuiperij wordt gepromoveerd tot doelpunt. Beuningse Boys is niet van slag en nog voor de rust wordt de achterstand omgebogen tot een voorsprong, als eerst Dennis Arts met een prachtige uithaal weet te scoren, en ook Marijn van Kraaij weet te scoren na een goede pass van Jens Arnouts.

In de tweede helft is de eerste kans voor de bezoekers, maar zijn het De Boys die de stand op 3-1 brengen, als Jens Arnouts met een hard en geplaatst schot weet te scoren. Sander Kuiperij weet met zijn tweede treffer de spanning weer wat terug te brengen en de 3-2 aan te tekenen. Een minuut later is het alweer 4-2 als ook Jens Arnouts zijn tweede van de middag mag maken en zo Beuningse Boys een goede uitgangspositie bezorgt voor de return.

De return vindt donderdag plaats bij Gendringen. De aftrap is om 19.00 uur.