Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Veertigste editie PinksterVaria

Mens

ALTFORST - Op eerste pinksterdag, zondag 20 mei, staat Altforst weer in het teken van PinksterVaria. De elementen fierljeppen, het Kikkerparadijs en de jaarmarkt zullen daarbij ook dit jaar niet ontbreken.

De jaarmarkt kent veel deelnemers, met leuke, mooie en originele koopwaar. De markt wordt opgefleurd door onder andere line dancers en freerunners. Ook zijn er roofvogels te bewonderen, een verzameling oude tractoren en diverse oude ambachten.
Kinderen kunnen hun hart ophalen in het Kikkerparadijs, in de draaimolen of op het 'boerenerf'. Er vinden wedstrijden Fierljeppen plaats en de oudere jeugd kan onderling de strijd aanbinden bij de outdoorgames, met onder andere een stormbaan, een rodeostier, bungeerun, een survivalparcours en de zeepkistenrace.

Froggypop
Zondag zijn er tijdens Froggypop optredens van The Lacions, DIX en Paul P. Marijn. Vanaf het einde van de middag tot ongeveer 22.00 uur is er in de feesttent live muziek van dj's Bart en Daan en Broadway.

De entree bedraagt 3,50 euro, kinderen betalen 1,50 euro. Verder zijn alle attracties gratis. Voor meer informatie zie pinkstervaria.nl of facebook.com/pinkstervaria.