De meiden van de Real Bounce. (Foto: Frank Tijnagel)
De meiden van de Real Bounce. (Foto: Frank Tijnagel) Foto: Frank Tijnagel

Drutense Hip-Hoppers scoren op NK

Mens

WAALWIJK/DRUTEN - Afgelopen weekend vond in Waalwijk het Nederlands Kampioenschap Streetdance Hip Hop plaats. Dansstudio Almir uit Druten was hier met diverse formaties, groepen, duo's en solisten aanwezig.

Bij de formaties heeft De Real Bounce de 5e plaats behaald en wisten De Black Scorpions de 10e plaats te bereiken. Bij de groepen heeft Sapphire de 10e en Damage de 9e plaats bereikt. Bij de duo's zijn Ymke van Haren en Lars Peters 12e geworden (masters) evenals Lieke van Rooij en Gwen Lamers (pre-champ). Bob Kaaks en Jair Tijnagel behaalden de 14e plaats, Juliette van Schaijk en Danielle van Hulzen een knappe 5e.
Bij de solo's behaalde Jair Tijnagel de 6e, Lars Peters de 8e, Bob Kaaks de 11e, Linde Paalman de 9e (tevens Ranking kampioen) Ymke van Haren de 10e, Danielle van Hulzen de 9e en Kaylee Merkus de 13e plaats. In navolging van de eerste plaats op de Dutch Open heeft dansformatie De Real Bounce ook de ranking beker in ontvangst mogen nemen. Dit omdat zij het hele seizoen van alle wedstrijden het beste resultaat hebben geboekt.