Lastig potje tegen Deventer voor MHCB D1

BEUNINGEN - Met een aantal speelsters van de A1 trad MHCB dames 1 aan tegen Deventer. Diverse vaste speelsters waren geblesseerd. Op papier zou Deventer geen probleem moeten zijn, maar niets bleek minder waar. Het werd een zwaar bevochten overwinning. Beuningen kreeg weliswaar een paar kleine kansen, maar het duurde tot de 30e minuut tot de goal viel.

Met 1-0 de rust in, dat wat gunstig. In de eerste minuut van de tweede helft leek de 2-0 al snel te vallen, maar de kans werd niet benut. Deventer werd steeds sterker en Beuningen moest vol aan de bak om de voorsprong te behouden. Het leidde niet tot uitgesproken kansen voor Deventer. Maar ook MHCB lukte het niet de voorsprong uit te bouwen. De teams hielden elkaar in evenwicht. Er waren veel rommelige momenten. Een strafbal in de 32e minuut werd niet benut. Dat zou de beslissing geweest zijn. De Beuningse dames waren blij dat het eindsignaal klonk. De 3 punten binnen, maar vraag niet hoe.