Afbeelding
Foto: Stichting On toer

Interactieve SOT-dag voor mensen met een beperking

Algemeen

DRUTEN - Stichting On Toer organiseert ieder jaar een groot feest voor mensen met een beperking. Deze gratis activiteit wordt gehouden op 5 augustus, op het terrein van 's Heeren Loo

Jaarlijks zijn er vaste onderdelen op deze dag zoals een schuimparty, disco, buikschuifbaan en diverse spelletjes met mooie prijzen. Dit jaar is er ook een nieuwe interactieve attractie op een springkussen. Dit spel moet je met twee personen tegelijk spelen. Wie drukt de meeste lampjes uit op het springkussen. Stichting On Toer denkt dat dit de topper van de dag gaat worden. Alles is deze dag gratis, ook het eten en drinken, er is voor iedereen een broodje hamburger/frikandel, poffertjes, ijsje en drinken.

Nieuw project
Ook laat Stichting On Toer ieder jaar weer zien wat ze het afgelopen jaar nieuw aangeschaft heeft. In ieder geval het nieuwe interactieve spel, zeskampspelen en het nieuwe project dat steeds meer vorm begint te krijgen; een belevingstheater met blacklight.

Stichting On Toer is een non-profit organisatie en werkt alleen maar met vrijwilligers. Op de SOT-dag zijn meer dan 35 vrijwilligers aanwezig om er een geslaagde dag van te maken. Ook vindt Stichting On Toer het belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten. Daarom worden ook buurtgenoten uitgenodigd om mee te doen met de activiteiten. Dit resulteerde vorig jaar in een bezoekersaantal van 500 personen. De SOT-dag duurt van 13.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden bij De Wielewaal op de Pa Hoeklaan 65 in Druten.

Wil je meer weten wat de stichting zoal doen of zou je vrijwilliger of sponsor willen worden, kijk dan op www.stichtingontoer.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding