Afbeelding
De Maas&Waler

Inschrijving Gelenberg Open 2018 geopend

Algemeen

AFFERDEN - De voorbereidingen voor de 35e editie van het jaarlijkse Gelenberg Open van tennisvereniging de Gelenberg uit Druten zijn in volle gang. Op de tennisclub wordt hard gewerkt om er weer een mooie week van te maken. Het sportieve en gezellige tennistoernooi vindt dit jaar plaats van 20 augustus t/m 26 augustus.

Er wordt gespeeld in poules zodat iedereen minimaal 2 wedstrijden kan spelen. Er is dit jaar voor het eerst, bij voldoende inschrijvingen, een 55+ categorie. Evenals voorgaande jaren kunnen deelnemers zich voor maximaal 2 onderdelen inschrijven en wordt er zowel in de enkel als dubbel op actuele rating gewerkt. Dit houdt in dat men zich enkel inschrijft voor een onderdeel HE/DE/HD/DD/GD allen 17+ of HD/DD/GD 55+. De actuele rating wordt na de sluiting en voor de loting opgehaald bij de KNLTB. Bij de dubbel is dit het gemiddelde van beide partners. Op basis van de actuele rating worden dan de poule-indelingen gemaakt. Zo krijgt men een toernooi met nog beter op elkaar afgestemde speelsterktes die uitkomen tegen elkaar.

Sfeer, muziek, aankleding, hapjes en drankjes veraangenamen het wachten en kijken naar mooie tenniswedstrijden op ons sportpark. Inschrijving kan tot woensdag 6 augustus via www.toernooi.nl.