Afbeelding
Foto: ter illustratie

Gratis energiebesparingsadvies mét appeltaart in Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - In Beuningen zijn afgelopen tijd al verschillende appeltaartgesprekken georganiseerd. Woningeneigenaren in de gemeente Beuningen krijgen een gratis energieadvies aan huis als ze een appeltaartgesprek organiseren.

Na de appeltaartgesprekken ondernamen woningeigenaren al diverse dingen om energie te besparen. In de Duivenkamp schaften buren samen zonnepanelen aan. In de Korte Kar werken buren samen aan het isoleren van de huizen. Ook bij de Kooiker gaan de buren onderzoeken of ze samen energie kunnen besparen.

Appeltaartgesprek
Woningeigenaren in de gemeente Beuningen krijgen gratis advies aan huis als zij een appeltaartgesprek organiseren. Zij kunnen buren uitnodigen voor een informatief gesprek over energiebesparing. Een onafhankelijke energieadviseur zorgt voor een appeltaart en goed advies over energie besparen, opwekken en comfortabel wonen. Voordat de bijeenkomst begint, doet de energieadviseur een gratis energiescan van de woning.

Woningeigenaren uit Beuningen die interesse hebben in gratis onafhankelijk advies over energiebesparing kunnen zich aanmelden bij Laurette Bulkens via info@appeltaart-gesprekken.nl.