Afbeelding

Aanmelden voor Kunstroute Beuningen 2018

Algemeen

BEUNINGEN - De Kunstroute Beuningen wordt dit jaar gehouden in het weekend van 22 en 23 september 2018. Tot 1 maart aanstaande kunnen geïnteresseerde kunstenaars zich aanmelden voor de Kunstroute.

Met kunstenaars bedoelt de organisatie kunstschilders, beeldend kunstenaars, fotografen en overige kunstzinnige mensen. Deelnemers van de Kunstroute kunnen zowel amateurs als professionals zijn. Exposeren tijdens het weekend kan bij de kunstenaar thuis, in een studio, galerie, atelier of tuin. Om de kwaliteit te waarborgen is er een aanmeldingscommissie. Kunstenaars die zich middels het aanmeldingsformulier hebben aangemeld worden door twee kunstvrijwilligers bezocht, en tijdens dat bezoek wordt het recente werk bekeken. De aanmeldingscommissie kijkt met name naar de diversiteit en kwaliteit. Tevens wordt tijdens het bezoek het reglement toegelicht. Op de website zijn de voorwaarden en het reglement teruglezen.

Route
De Kunstroute loopt door de vier kerndorpen van Beuningen. Zodra de aanmeldingen binnen zijn, wordt de route samengesteld. De route wordt vervolgens in een folder en op de website van de Kunstroute Beuningen gepubliceerd (www.kunstroutebeuningen.nl). Deelnemende kunstenaars dienen afkomstig te zijn uit de gemeente Beuningen (bij groep voornamelijk deelnemers uit de gemeente) of een atelier in Beuningen hebben. Kunstenaars zijn vrij om hun werken tijdens dit weekend te verkopen.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich tot 1 maart 2018 aanmelden bij Stichting Perspectief, via info@kunstroutebeuningen.nl, via de website www.kunstroutebeuningen.nl en het aanmeldingsformulier downloaden en per post verzenden naar Postbus 88, 6640 AB Beuningen. Bij vragen over de Kunstroute of over de aanmelding, kunt u uiteraard contact bij Stichting Perspectief.