Afbeelding
Foto: Joseph Vink

Nieuwe hobbywerkplaats Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - De gemeente Beuningen is een hobbywerkplaats rijker. Niet iedereen heeft de beschikking over grotere, specifieke gereedschappen. Gereedschappen die je soms nodig hebt om je hobby uit te kunnen voeren. Vandaar dat nu, naast het reparatie-café, ook een hobbywerkplaats wordt geopend. Hier kunnen bezoekers, in een veilige omgeving, indien nodig met ondersteuning van een deskundige vrijwilliger, tegen een geringe vergoeding, hun hobby uitvoeren. In onze hobbywerkplaats kunnen bezoekers gebruik maken van bijvoorbeeld een professionele zaagtafel, kolomboormachine, slijp of freesgereedschappen.

De vergoeding bedraag 2 euro voor gebruik van de machines en/of kleine materialen zoals lijm, spijker of schroeven. De overige hobbymaterialen dienen bezoekers zelf te verzorgen en mee te brengen. Denk ook aan stevig schoeisel en passende kleding.

Het reparatie café is iedere dinsdagmiddag, met uitzonderingen van feestdagen en vakanties geopend van 13.30 tot 16.00 uur. De Hobbywerkplaats is, met uitzondering van feestdagen en vakanties, iedere donderdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Beide activiteiten zijn in het Molenhuis, Molenstraat 54, Beuningen. Meer informatie op: www.stg-perspectie.nl, bel naar 024-6750939 of stuur een bericht naar info@stg-perspectief.nl.