De oude bestuursleden nemen een attentie in ontvangst, tijdens hun afscheid.
De oude bestuursleden nemen een attentie in ontvangst, tijdens hun afscheid. Foto: Yvonne van der Bend

Nieuw bestuur voor Maas en Waals hospice

Algemeen

DRUTEN - Stichting Vrienden Hospice Bijna Thuis Huis Maas & Waal heeft sinds kort een nieuw bestuur. De stichting, die in 2002 werd opgericht, ondersteunt het hospice bij de werving van gelden om het huis, een plek waar terminale patiënten hun laatste levensfase kunnen doorbrengen, kan blijven bestaan. 

Ton van Zandvoort, Lau Sneeboer, Leo de Lorijn en Marjan Timmermans gaven na vele jaren van inzet en betrokkenheid het stokje door aan een nieuw bestuur bestaande uit Elise Lagarde, Ilona van Beers, Ton Knoop en Yvonne van der Bend. Zij trakteerden hun voorgangers afgelopen woensdag op een ontbijt samen met alle ambassadeurs van de stichting, als blijk van waardering voor hun verdiensten.

Het nieuwe bestuur gaat, samen met de ambassadeurs, voortvarend aan de slag met als doel om het Hospice financieel te blijven ondersteunen en streeft ook na dat eenieder in de regio Maas en Waal het huis kent en donateur wordt. Door de vrienden worden onder meer een jaarlijks golftoernooi en midzomercruise met diner op de Maas georganiseerd.

Meer informatie over donateur worden of activiteiten: www.vriendenhospicemaasenwaal.nl.