Afbeelding
Foto: House of Boxing

IkBenIkDoe en House of Boxing openen trainingscentrum

Algemeen

BEUNINGEN - IkBenIkDoe en House of Boxing Beuningen openen 6 mei samen een trainingscentrum.

Bij de opening zal ook meervoudig wereldkampioen kickboksen en soapster Nieky Holzken aanwezig zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de nieuwe zalen bekijken. Zo is er een zaal met maar liefst 25 bokszakken en een zaal genaamd GLADIATORX-DOME, waar men ninja/warrior-achtige oefeningen kan uitvoeren op extreme parcoursen. Ook is er een lounge gedeelte waar je wedstrijden op tv kunt volgen of een gezonde smoothie kunt bestellen.

House of Boxing is een trainingscentrum waar de ontwikkeling van de sporter voorop staat, zowel mentaal als fysiek. In het nieuwe trainingscentrum zal daar nog meer aandacht aan besteedt worden. IkBenIkDoe richt zich op sporten met aandacht voor gedrags- en ontwikkelingsproblematiek en heeft een onderscheidende methode daarvoor. IkBenIkDoe combineert gespreksbegeleiding met sportbegeleiding; sportplusbegeleiding.

Iedereen is van harte welkom om het openingsevenement van 11:00 tot 17:00 uur te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.houseofboxing.nl.