Afbeelding
ADVERTORIAL

2Bzar Damesmode compleet vernieuwd

Algemeen

DRUTEN - 2Bzar dameskleding aan de Markt in Druten is compleet vernieuwd. Mede door de twee nieuwe kapiteins op het schip, waait er een nieuwe frisse wind door de etalage.

Monique en Salina Fleuren, moeder en dochter, runnen sinds 1 januari 2017 dameswinkel 2Bzar aan de markt in Druten. In de vernieuwde etalage hangen merken als Cream, Kaffe, Soaked in luxury en Morgan. Vanaf maat 36, voor zowel de jonge zakenvrouw als de moderne moeder.

"Wij vernieuwen zo vaak mogelijk onze collectie dameskleding, zodat we altijd up to date zijn volgens de laatste trends," vertelt Salina Fleuren trots. Ook voor accessoires, zoals prachtige sieraden en tassen, kun je bij 2Bzar terecht. "Mooi, maar ook betaalbaar, want dat vinden wij belangrijk," vult Monique aan. "2Bzar is een mooie aanvulling op het winkelaanbod in Druten. Hip en niet duur."

Het enthousiasme straalt ervan af bij moeder en dochter Fleuren. Het is de bedoeling dat Salina het stokje uiteindelijk helemaal overneemt. "Dat is best spannend, maar ik heb er honderd procent vertrouwen in," aldus Monique. Op de facebook-pagina www.facebook.com/2Bzar kun je vragen stellen of foto's van nieuwe kleding bewonderen. Meer informatie is te vinden op www.2Bzar.com. En vergeet zeker niet de prachtige foto's op Instagram te bewonderen www.instagram.com/2bzarfashion/ .

Tot ziens op de markt 9-1 in Druten!