Afbeelding

Bewoners Alde Steeg zoeken vrienden

Algemeen

BEUNINGEN - Stichting Vrienden van Alde Steeg is een groep mensen die door het werven van sponsoren en donateurs geld bijeen brengt om voor de bewoners van zorginstelling Alde Steeg in Beuningen van tijd tot tijd een extraatje te organiseren. Om deze activiteiten te kunnen bekostigen, is geld nodig. Daarom vraagt de stichting mensen 'Vriend van Alde Steeg' te worden. Dat is mogelijk voor een bedrag van 16 euro, 24 euro of meer per jaar.

De nieuwbouw van Alde Steeg is sinds een jaar in gebruik. De bewoners van voorheen Overmars in Winssen en een gedeelte van de bewoners van Waelwick in Ewijk zijn al in het nieuwe zorgcentrum gehuisvest. Per 1 november 2016 worden de laatste twee voltooide gebouwen in gebruik genomen en komen 48 bewoners van verpleeghuis Waelwick over naar Beuningen. Dat betekent een groei van 72 naar 120 bewoners. Activiteiten die voor hen georganiseerd worden zijn onder meer: optredens van orkesten en een zanger(es), verwenmiddagen met handmassages, een uitje naar een pannenkoekenrestaurant of een bezoek aan Ouwehand's Dierenpark.

Mensen die graag 'Vriend van Alde Steeg' willen worden, kunnen zich in de hal van de zorginstelling inschrijven of via de website http://www.vriendenvanaldesteeg.nl/vriend-worden/ aanmelden. Voor meer informatie of inschrijvingen kan men eveneens contact opnemen met Tiny van Loveren via tel. 024-677 18 55.