Afbeelding

Muziekmaand bij Horeca de Lier in Puiflijk

Algemeen

PUIFLIJK - Oktober is muziekmaand bij Horeca de Lier in Puiflijk. De gehele maand staat het dorpshuis bol van muzikale optredens voor jong én oud. Van onvervalste evergreens tot blaasmuziek en liedjes van toen.

Op vrijdagavond 30 september zullen Kees Plat en Mark van Veen het muzikale spits afbijten. De Volendamse rasartiesten luidden de muziekmaand in met een ware muzikale tijdreis. Plat, bekend als leedzanger van de Tribute to the Cats Band, en van Veen brengen de grootste hits van Tom Jones tot André Hazes en van The Rolling Stones tot Frans Duijts. De avond begint om 21.00 uur en de entree bedraagt 9,50 euro.

Saturday L!ve
Zaterdagavond 1 oktober vindt Saturday L!ve plaats, met optredens van de Horssense blaaskapel Rytmo en 7 bevriende top blaasbands uit heel Nederland. Op het programma geen polonaise nummers, maar swingende popmuziek van alle tijden. De gratis avond begint om 20.00 uur.

Schrobbelèr Meezingparty
Op donderdagmiddag 6 oktober kan de oudere generatie genieten van de liedjes van toen, gebracht door twee frivole Schrobbelèr huismuzikanten. De aanwezigen worden getrakteerd op een kopje koffie of thee met een plak cake, een consumptie, glaasje Schrobbelèr, een hapje en een leuk presentje. De middag duurt van 14.30 tot 16.30 uur en de entree bedraagt 10,00 euro. Kaarten voor de Schrobbelèr meezingparty en de avond met Mark van Veen en Kees Plat zijn te bestellen via info@horecadelier.nl of tel. 06-51 16 81 00.