Avios/DBV JO19 wint van Kesteren

MAASBOMMEL - ST Avios/DBV JO19, samengesteld uit spelers van sportvereniging Avios uit Alphen en voetbalvereniging DBV uit Maasbommel, heeft afgelopen zaterdag met 1-0 gewonnen van Kesteren.

Alhoewel Kesteren onderaan stond op de ranglijst, gaf de club zich niet zomaar gewonnen. De jongens zaten er bovenop en gingen fair, maar met volle kracht, de duels aan. Een grote kans viel er pas kort voor rust, toen Nick zijn man voorbij was en alleen op de keeper afging. Jammer genoeg wachtte hij net te lang, waardoor een doelpunt uit bleef. In de tweede helft werd ST Avios/DBV steeds sterker. Een vrije trap van Robin werd door de keeper losgelaten en spits Rowin was er als de kippen bij om de verdiende en bevrijdende 1-0 binnen te tikken. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 8 oktober tegen medekoploper Dodewaard, aanvang 15.00 uur. Er wordt gespeeld in Alphen.