Afbeelding

VAP Maas en Waal houdt open clubwedstijd

Algemeen

BERGHAREN - Op zondag 17 juli organiseert menvereniging VAP Maas en Waal een open clubwedstrijd in Bergharen, op het terrein van Stal Cor Jansen. Ook niet-leden mogen hier aan deelnemen. Belangstellenden kunnen hun menkunsten testen bij de onderdelen Dressuur, Vaardigheid en Marathon in een prettige ongedwongen sfeer.

De wedstrijd eindigt met een vrolijk spel, waarbij men zoveel over zoveel mogelijk water moet zien te rijden. De dag wordt traditioneel gezellig afgesloten met soep en koude schotel voor de leden en alle deelnemers.

Mensen die over een eigen aanspanning beschikken en 10 jaar of ouder zijn mogen deelnemen. De voorwaarden zijn dat men zelfstandig een aanspanning kan besturen en beschikt over een groom (hulp achterop). Deelnemers jonger dan 18 jaar moeten een groom ter beschikking hebben die 18 jaar of ouder is. Een veiligheidshelm is verplicht en tijdens het onderdeel marathon moet ook een bodyprotector gedragen worden. Veiligheidshelm en bodyprotector zijn tijdens die dag te leen.

Deelname aan de Open Clubwedstrijd is geheel vrijblijvend. Tijdens de wedstrijd laat de menvereniging VAP iedereen kennis maken met de vereniging. Wie na de wedstrijd geënthousiasmeerd is, wordt uitgenodigd om lid te worden. Kijk voor meer informatie: www.vapmaasenwaal.nl. Deelname is gratis! Wacht niet te lang, want vol is vol.