Foto: SCP
Foto: SCP

Ronaldo en andere kampioenen

Algemeen

MAAS EN WAAL - Een aantal voetbalteams is afgelopen weekend kampioen geworden. En de hype, om de foto van het feestvierende Real Madrid, in de kleedkamer, exact na te maken, is ook in Maas en Waal doorgedrongen. Dit getuige de foto die SCP4 afgelopen zondag maakte na hun 5-2 overwinning op AAC/Olympia.

Niet alleen de Puiflijkse voetballers hadden wat te vieren. Ook de jongens C1 van DIO'30 werden afgelopen zaterdag kampioen, na een spannende thuiswedstrijd tegen Eldenia C1. Dankzij het kampioenschap promoveert de C1 naar de hoofdklasse.

Ewijk B1 kampioen
Met nog twee wedstrijden te spelen mogen de jongens van Ewijk B1 zich sinds zaterdag kampioen noemen in de 2e klasse. Bij Spero in Elst werd met 2-4 gewonnen. Directe concurrent Orion verloor. Bij Ewijk werd al een klein feestje gevierd, echter met de platte kar wordt gewacht tot de eerstvolgende thuiswedstrijd op 30 april. Het volgende doel is het winnen van de bekerfinale op 14 mei.

Turnen
Bij het turnen werd Debby Pouwels regiokampioen bij de senioren 4de divisie. Pouwels vertegenwoordigt Druturnia over een paar weken in de districtsfinale.