Foto: Ruben Schiks
Foto: Ruben Schiks

Profilering Maas en Waal: 22 mei onthulling beeldmerk en acties

Algemeen

MAAS EN WAAL - Ondernemend Maas en Waal organiseert op 22 mei opnieuw een ondernemersbijeenkomst voor ondernemers uit de gemeenten Wijchen, Druten en West Maas & Waal. Tijdens deze avond wordt het beeldmerk van Land van Maas en Waal onthuld. Ook worden de uitwerkingen van drie van de negen ideeën uit de eerste ondernemersbijeenkomst gepresenteerd.

De bijeenkomst is onderdeel van het project Profilering Land van Maas & Waal, dat tot doel heeft de vrijetijdseconomie in het gebied te versterken.

Tijdens de eerste brainstormsessie op 20 februari hebben zo'n 80 ondernemers tientallen ideeën bedacht om de vrijetijdseconomie in Land van Maas en Waal beter op de kaart te zetten. Deze project ideeën, van producten en arrangementen tot evenementen, worden de komende maanden uitgewerkt. De eerste drie worden momenteel opgepakt met de projectgroep en de stuurgroep van het project Profilering Land van Maas en Waal en op 22 mei gepresenteerd.

Ondernemers uit de drie gemeenten zijn op 22 mei aanstaande van harte welkom. De bijeenkomst zal deze keer plaatsvinden in de gemeente Wijchen en in de avonduren. De definitieve locatie en aanvangstijd worden eind april bekend gemaakt via de ondernemersverenigingen en de media.

Op de hoogte blijven? Volg @LandvMaasWaal op Twitter of de pagina Land van Maas en Waal op Facebook.

Ondernemers die graag een actieve bijdrage willen leveren kunnen contact opnemen met streek coördinator Caroline Verhees via streekcoordinator@ondernemendmaasenwaal.nl of telefoon 06-29086839.