Afbeelding
Foto: Bijna Thuis Huis Maas en Waal

Hospice en VPTZ houden informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers

Algemeen

DRUTEN - Hospice 'Bijna Thuis Huis Maas en Waal' en VPTZ Maas en Waal houden op donderdag 20 april een informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers. 

Hospice 'Bijna Thuis Huis Maas en Waal' in Druten is een huis waar mensen in alle rust en waardigheid hun laatste levensfase kunnen afsluiten in een sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert. De vrijwilligers van VPTZ Maas en Waal bieden overdag of 's nachts ondersteuning bij mensen die hun laatste levensfase thuis willen doorbrengen. Beide organisaties zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers, met of zonder ervaring in de zorg. Hebt u altijd al iets willen betekenen voor mensen in de laatste fase van hun leven, dan is dit vrijwilligerswerk misschien iets voor u. 

Tijdens de informatiemiddag zullen beide organisaties informatie verstrekken en vragen beantwoorden. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Hospice 'Bijna Thuis Huis Maas en Waal' in Druten en duurt van 13.30 tot 15.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de bijeenkomst aanwezig te zijn maar wel op een ander tijdstip, dan is dit in overleg altijd mogelijk. Voor meer informatie of aanmelden voor de informatiebijeenkomst, bel of mail dan naar Hospice 'Bijna Thuis Huis Maas en Waal', via tel. 0487-54 02 42 of info@bijnathuishuismaasenwaal.nl.