Afbeelding
Foto: Wil Kuijpers

Winst MHCB H1 in SilverCup

Algemeen

BEUNINGEN - Vrijdagavond speelde MHCB Heren 1 hun tweede wedstrijd in de bekercompetitie van de KNHB. De bekercompetitie, SilverCup, is een nieuw initiatief vanuit de KNHB dit jaar waarin teams uit de vierde- tot en met de eerste klasse het tegen elkaar opnemen.

Tegenstander in deze derde ronde was eerste klasser Apeldoorn. Bij winst zouden de mannen van MHCB Heren 1 doordringen tot de zestiende finales van het bekertoernooi. In een leuke wedstrijd waarin Beuningen de bovenliggende partij was werd er uiteindelijk met 2-0 gewonnen door MHCB Heren 1. Twee doelpunten van Lennart Rossing zorgden voor deze eindstand. Deze bekerwedstrijd was ook weer de eerste officiële wedstrijd voor de Kroaats international van MHCB Heren 1: Rudi Plemencic.

In de volgende ronde moeten de mannen van MHCB aantreden tegen EHV, de club uit Enschede. Het verleden heeft uitgewezen dat wedstrijden tussen MHCB Heren 1 en EHV Heren 1 altijd veel doelpunten bevatten. De wedstrijd wordt gespeeld vrijdag 24 maart om 20.30 op de velden van MHCB, kom dat zien!

Door Wil Kuijpers