Afbeelding

Unitas'28 boekt overwinning in Horssen

Algemeen

HORSSEN - Op sportcomplex De Polenkamp speelde Unitas´28 na een tweetal afgelastingen haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen de fusieclub AAC/Olympia. Het werd na een bij vlagen goed gespeelde wedstrijd met uiteindelijk een dikverdiende 0-3 overwinning.

De eerste Wamelse treffer kwam op naam van Chiem Heijmen die een assist van Reinhoud van Ingen goed op waarde inschatte en fraai achter de Horssense doelman kopte, 0-1. Toen later in deze periode Shahin Roshanail na goed voorbereidend werk van Reinhoud van Ingen de 0 - 2 binnen schoot hadden de gasten al geruime tijd het betere van het spel. Toch kreeg ook de thuisclub kansen maar die waren niet aan hen besteedt.

In de tweede helft aanvankelijk eenzelfde spelbeeld en toen opnieuw Shahin Roshanail doeltreffend uithaalde was de wedstrijd in feite beslist. Kansen kwamen er nog aan beide zijden maar gescoord werd er niet meer zodat Unitas´28 deze 2e periode én seizoenshelft gestart is met een mooie 0 - 3 overwinning dat naar meer smaakt. Hopelijk dan ook is dit de opmaat naar betere tijden voor de ploeg van trainer Frans van Deinsen.

Op zondag 5 maart staat er een uitwedstrijd op het programma en wel bij hekkensluiter SVHA in Herveld. De wedstrijd vangt aan om 14.00 uur.