Het duo Happy Ouwer, dat zijn oorsprong vindt bij De Blauwe Bok.
Het duo Happy Ouwer, dat zijn oorsprong vindt bij De Blauwe Bok. Foto: Marion Arts Fotografie

Prinsen Blauwe Bok presenteren carnavalsnummer tijdens pronkzitting

Algemeen

DRUTEN – Stichting Carnaval De Blauwe Bok houdt zaterdag 4 februari haar jaarlijkse pronkzitting. De avond vindt plaats in Active Party World en begint om 20.00 uur.

Prins Willem d'n Twidde en Jeugdprins Lars d'n Urste, die de afgelopen weken al enkele malen officieel voor het voetlicht mochten treden, zijn trots om een keur aan artiesten van eigen bodem te mogen begroeten.
Het spits wordt afgebeten door de dansgarde, die speciaal voor deze zitting een nieuwe dans heeft ingestudeerd. Uiteraard zijn de leden van de Dikke Buiken Club ook van de partij, evenals De Kouwe Kletsers, de Orde van Oud-Prinsen, de Vrolijke Froalie, en tal van andere groepen uit Druten. Als gastverenigingen worden De Dijkvelders uit Ewijk, de Oellebolle uit Beneden-Leeuwen en de Moasmeerminnen uit Heerewaarden verwelkomd.

CarnavalsnummersTijdens zijn verkiezing als Prins der Blauwe Bokken beloofde Willem, in navolging van oud-Prins Rino d'n Urste, ook een echte carnavalskraker op te nemen. Tijdens de pronkzitting brengt Prins Willem d'n Twidde zijn nummer live ten gehore. Ook het carnavalsnummer van Jeugdprins Lars d'n Urste is te horen. Het programma begint om 20.00 uur. De entree is gratis.