Bijdrage Rabobank voor senioren uit Ewijk en Winssen

Algemeen

EWIJK/WINSSEN - Stichting Perspectief heeft een bijdrage ontvangen uit het Coöperatiefonds van Rabobank Maas en Waal.

Perspectief ontvangt een bedrag van 900 euro ter ondersteuning van de start van de ondersteuningsinlopen in Ewijk en Winssen.

Op 27 oktober is de Hartensoos gestart in het MFA 't Hart in Ewijk. Het is een gezamenlijk initiatief van de Seniorenvereniging in Ewijk en Perspectief. Iedere donderdagochtend is de Hartensoos geopend; ontmoeten mensen elkaar en doen zij activiteiten waar zij op dat moment zin in hebben. Het is een vrije inloop waar mensen met een ondersteuningsvraag naartoe kunnen. Een grote groep vrijwilligers en een beroepskracht verzorgen de soos. In februari 2017 gaat de Paulussoos starten in de Salon van dorpshuis de Paulus in Winssen. Ook hier betreft het een samenwerking tussen Seniorenvereniging Winssen en Perspectief. De Paulussoos gaat starten op de dinsdagochtend waarna aansluitend gegeten kan worden in het Eetpunt Winssen.

Aanvragen Coöperatiefonds 2017
In 2016 hebben maar liefst 28 verenigingen een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Maas en Waal ontvangen. Ook in 2017 kunnen partijen hun maatschappelijke project voor het Coöperatiefonds indienen. Ga voor meer informatie naar rabobank.nl/maasenwaal