Afbeelding
Foto: Henk van Coolwijk

TTV Trumelo slaat dubbelslag en eindigt het jaar goed

Algemeen

DREUMEL - Met het binnenhalen van twee kampioenschappen heeft tafeltennisvereniging Trumelo een unieke prestatie geleverd. Het Trumelo 1 team behaalde het kampioenschap in de 2e klasse. Op de slotdag van de competitie werd in een spannende directe confrontatie tegen de enig overgebleven concurrent met 6-4 gewonnen.

Aangezien Trumelo als koploper met twee punten voorsprong aan de wedstrijd begon was dit ruimschoots voldoende voor de felbegeerde titel. Volgend jaar promoveert het team naar de eerste klasse van de afdeling Gelderland. Trumelo 1 speelt reeds in de eerste klasse van de Maas en Waalse bond en prolongeerde knap het kampioenschap. Tegen het altijd lastige Winssen moesten nog drie punten behaald worden om het kampioenschap definitief binnen te halen. Het werd 5-5 en de rest is geschiedenis.

Voor Trumelo was 2016 sowieso een goed jaar, omdat de club een aantal nieuwe leden mocht verwelkomen. Ondanks dat er fanatiek en op een competitieve manier gestreden is voor deze resultaten is Trumelo vooral een vereniging die het sportieve graag combineert met een flinke dosis gezelligheid. De zogenaamde derde helft is dan ook minstens zo belangrijk. Wie interesse heeft om lid te worden, kan altijd vrijblijvend een kijkje nemen of een balletje mee slaan op de donderdagavond in M.F.A. Den Hoender.