Afbeelding
Foto: Jaguar Daimler Club Holland

Jaguar Daimler lifestyle- en onderdelenbeurs

Algemeen

DRUTEN - Jaguar Daimler Club Holland nodigt iedereen van harte uit voor de lifestyle- en onderdelenbeurs op Zondag 30 oktober 2016 in Druten. Van de vele oldtimer beurzen die Nederland jaarlijks telt, is deze beurs de enige die exclusief gewijd is aan het Jaguar merk. Mooie auto's, sfeervolle live muziek, vintage mode en 'old stock' onderdelen, alles is vertegenwoordigd tijdens het gezellige evenement.

Vele honderden Jaguar en Daimler liefhebbers uit heel Nederland en over de grenzen, kijken al maanden uit naar deze dag en zullen dan ook al in de rij staan, tot de deuren van de Drutense sporthal aan de Heuvel om 10.30 open gaan. Circa vijftig standhouders zorgen ervoor dat bezoekers kunnen genieten van nieuwe en oude Jaguars, onderdelen, taxaties, verzekering, boeken, folders, miniaturen, poetsmiddelen, kunst, kleding, accessoires, oldtimer reizen enzovoort.
Dit jaar is het thema de Jaguar XK-8, die inmiddels 20 jaar bestaat. Diverse fraaie exemplaren zijn er te bewonderen. Ook de nieuwere Jaguars zullen aanwezig zijn. De live muziek wordt verzorgd door de bands; Chasin' Fingers Plus en Leon Jazz Society. Voor de inwendige mens is er uitstekende catering aanwezig in de hal. De entree bedraagt 6,00 euro. Wie bij één van de Jaguar-adressen in Nederland een flyer op weet te pikken, krijgt één euro korting. Leden van de Jaguar Daimler Club Holland kunnen sowieso gratis binnen als één van de voordelen van het clublidmaatschap. Parkeren is gratis.