Start cursussen Seniorweb Leercentrum Druten

Algemeen

DRUTEN - Seniorweb Leercentrum Druten start begin oktober weer met cursussen op het gebied van iPad-, tablet-, laptop- en computergebruik.

Woensdag 5 oktober start SeniorWeb met de cursus Wennen aan Windows 10, voor mensen die ervaring hebben met een oudere Windows versie, maar kortgeleden overgestapt zijn op Windows 10. Er zijn nog plaatsen vrij.

Beginnerscursus Windows
Ouderen die nog weinig of geen ervaring hebben met de computer kunnen starten met de Beginnerscursus Windows. Deze begint op vrijdag 7 oktober.

Starten met de iPad
De cursus Starten met de iPad start op woensdag 2 november. 

Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor cursussen als Veilig Internet, E-mailen en Orde op de PC.

Inloopcafé
In samenwerking met Bibliotheek Rivierenland verzorgt Seniorweb Leercentrum Druten om de twee weken een inloopcafé Windows 10 op maandagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur in de Bibliotheek van Druten. Hier kunt u bij docenten van SeniorWeb, informatie inwinnen over het gebruik en de overstap naar Windows 10. Natuurlijk kunt u ook binnenlopen voor andere vragen op het gebied van automatisering. Op de tussenliggende maandagen houdt de bibliotheek een inloop voor iPad vragen, waaraan ook vrijwilligers van SeniorWeb Druten meewerken.

Bij SeniorWeb Leercentrum Druten leert u stap voor stap, en onder begeleiding van deskundige docenten. De lessen zijn toegankelijk en afgestemd op 50-plussers. Voor ons Leercentrum mogen wij op woensdagmiddag en vrijdagmiddag gebruik maken van lokalen in IKC De Kubus, Irenestraat 3, 6651XK Druten.

Voor meer informatie: www.seniorwebdruten.nl of neem contact op met Nico van Veen, via tel. 0487-51 76 05.