Afbeelding
Foto: Loes van Eck

Testloop voor 17e DijkenLoop

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - De commissie Hardlopen van DijkenSport.nl organiseert zondag 21 augustus een testloop voor de DijkenLoop op 4 september.

Hardlopers kunnen tijdens de testloop hun conditie testen en – misschien voor de eerste keer - kennis maken met de parcoursen van de 5, 10 of 21,1 km. Omdat het een testloop is, zijn er geen drankposten onderweg. Deelnemers moeten daarom zelf zorgen voor voldoende drinken.

Start 5 en 10 kilometer
De 5 en 10 kilometer lopers verzamelen om 10.00 uur op het Dorpsplein bij IJssalon Ohlala aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen. Na een korte warming-up kunnen de deelnemers hun eigen tempo lopen. Vooraf aanmelden voor deze afstanden is niet nodig.

Start 21,1 kilometer
De start van de 21,1 km is om 9.00 uur op de Nieuwstraat in Dreumel (ter hoogte van zwembad De Zeven Morgen). Voor deze afstand is er gezamenlijk vervoer vanuit Beneden-Leeuwen naar Dreumel. Deelnemers moeten dan uiterlijk om 8.45 uur bij IJssalon Ohlala zijn én zich uiterlijk vrijdag 19 augustus aanmelden via hardlopen@dijkensport.nl of via tel. 06- 20 89 50 28. Wie zelf rechtstreeks naar de start van de 21,1 km in Dreumel gaat, hoeft zich niet aan te melden.

Bij elke afstand rijdt vóór en achter de lopers een begeleidende fietser. Meer informatie op www.dijkensport.nl.http://www.dijkensport.nl