Maak kan op een Meet en Greet met Monique Smit

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Stichting Dag van Leeuwen bestaat dit jaar twintig jaar. Om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseert de stichting Wiellawaai Kids.

Tijdens dit grootse kinderfeest zal de Telekids Disco Show de feesttent op de Wiel aandoen. In deze discoshow laat de speciale Telekids kinder-dj kinderen dansen, zingen en springen op muziek. Ook zijn er tijdens de show Telekids spelletjes waarbij originele Telekids-goodies te winnen zijn.

Monique Smit zal de special guest van de middag zijn. Vanaf 14.30 verzorgt zij een gastoptreden met haar theatervoorstelling genaamd Twee Kleine Kleutertjes. De liedjes van deze voorstelling zijn geschreven door Monique's grote broer, Jan Smit. Onder de aanwezige betalende bezoekers zal middels een loterij een aantal Meet en Greets met Monique Smit verloot worden. Daarnaast zijn er voor de kinderen enkele springkussens en een ballonnenclown, kunnen de kinderen worden geschminkt en is er een suikerspinkraam.

De kidsmiddag begint om 13.00 uur en de kosten bedragen 3,50 euro per persoon. De voorverkoopadressen zijn sigarenzaak Van den Bogaard in Beneden-Leeuwen, Primera in Druten en tankstation Croonen in Afferden.