Foto: Marion Arts
Foto: Marion Arts

Hof Festival 2016

Algemeen

BEUNINGEN - Vrijdag 27 mei gaat het Hof Festival van start, georganiseerd door De Hof van Wezel. Drie dagen lang klinkt er een gevarieerd muziekprogramma vanaf diverse podia.

Op vrijdag vindt de traditionele opening plaats. Deze dag staan er diverse bands op het programma, waaronder Sticky-T & the Heartbeats en DJ Wubcake ft Freneza. De muziekstijlen lopen uiteen van american folk, ska, blues en rock-'n-roll. De zaterdag wordt vroeg in de middag geopend met kazoofiele kampvuurrockers Acoustic Zombie Choir. Daarna volgen er optredens in diverse muziekstijlen, van hiphop tot punkrock. Een van de hoogtepunten deze dag is de cumbia reggae door het Mexicaanse Original Son del Barrio. Het feest gaat tot laat door met diverse dj's. Op zondag staat er een rustiger programma met american black gospel, lounge, chill, funk, dance, dub, house en jungle. De afsluiter is bluesgigant en gitaarvirtuoosRuben Klavers.

Hof Festival
Naast het muziekprogramma is er voor de kinderen schaduwtheater, kinderdisco, een bellenblaas- act en meerdere optredens per dag in een circustent. Het Hof Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 mei op de Hof van Wezel in Beuningen. De entree is gratis, kamperen kost 5 euro per nacht.

Meer informatie: www.hofvanwezel.nl