Foto: Bos Theaterproducties
Foto: Bos Theaterproducties

Technocabaretduo Matroesjka in Agora

Algemeen

DRUTEN - Technocabaretduo Matroesjka, bestaande uit Lisa Loeb en Janneke Rinzema, komt op zaterdag 23 april met hun eerste avondvullende voorstelling Eeuwig Vlees naar het Agora Theater in Druten.

Eeuwig Vlees neemt zware kost uit de actualiteit en brengt dit op een lichte manier in een onverwacht perspectief. Syrische bootvluchtelingen, vrouwelijke pedofielen en verontrustende datingshows. Matroesjka speelt allerlei personages die worstelen met het leven. Zo zijn er Tiffany en Scarlett die hun heil zoeken in snapchatten met een Jihadstrijder en een man die het liefst kilo-knallers vlees koopt, want, zo redeneert hij, daar proef je tenminste 'de angst' nog in.

Loeb en Rinzema brengen dit alles met de techno beats en harde grappen waar zij bekend om staan. Eeuwig Vlees is een bloedstollende voorstelling die botten kraakt, harten smelt, maar bovenal onsterfelijk grappig is. Matroesjka is het eerste technocabaretduo van Nederland. In 2014 wonnen de dames de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, en onlangs werden ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs voor het nummer #imalive.

Eeuwig Vlees
Kaarten voor de voorstelling Eeuwig Vleeskosten 16 euro en zijn te koop via www.agoratheater.nl of aan de zaal. De voorstelling begint om 20.30 uur.