Programma Koningsdag Appeltern

donderdag 27 april 2017 10:00

APPELTERN - Er staat een leuk programma voor jong en oud op de planning tijdens Koningsdag 2017 met een spectaculaire kruiwagenrace en kindervrijmarkt.

programma
et programma start om 10.00 uur op het mooi opgeknapte schoolplein van de "Gravin van Rechteren school" met een "versierde" fietsen/kruiwagen optocht naar "Ontmoetingscentrum De Schuur". Daar wordt de ballonnenwedstrijd gehouden waarna de kruiwagenrace zal starten. De kinderen en volwassenen worden ingedeeld in verschillende categorieën dus ook de aller kleinste kunnen mee doen. Ook zal er een luchtkussen aanwezig zijn dat beschikbaar is gesteld door camping "Groene Eiland".

Van 12.00 tot 13.30 uur zal een kindervrijmarkt plaats vinden waar kinderen hun speelgoed waar ze niet meer mee spelen, maar dat nog wel heel is, kunnen verkopen. Opgeven voor de kindervrijmarkt kan nog tot en met 20 april. Voor het eten en drinken voor de kinderen wordt gezorgd. Volwassenen kunnen voor een klein bedrag mee eten. Iedereen is van harte welkom om op het terras, mogelijk gemaakt door tennisvereniging " LTC Appal" plaats te nemen.

Bij slecht weer zullen er aangepaste activiteiten binnen in "Ontmoetingscentrum de Schuur" plaats vinden.