Afbeelding
Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen

Cursus 'Hoe versla je een draak!' in Kasteel Hernen

woensdag 1 maart 2017 13:00 tot 17:00

HERNEN – Op 1,2,4 en 5 maart kan je in Kasteel Hernen alles leren wat nodig is om een draak te verslaan. Hoe herken je een draak, wat zijn hun gewoontes, wat zijn de zwakke plekken en heb jij de vaardigheden om een draak te verslaan. Allemaal zaken die nodig zijn om uiteindelijk een draak klein te krijgen en de stoerste ridder van de hele wereld te worden.

Na een korte cursus Drakologie moet je al je kennis en kunde inzetten om je weg door het kasteel te vinden. Kan je draken herkennen, ben je moedig genoeg, ben je handig met je zwaard, ben je stoer genoeg en meer. Kortom leer alles wat nodig is om een draak te verslaan.

De activiteit wordt gehouden op 1, 2, 4 en 5 maart, steeds van 13.00 tot 17.00 uur. Er wordt ieder half uur gestart, om 15.30 uur sluit de entree. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom en betalen 7,50 euro per persoon voor deelname. Volwassenen betalen 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen/Museumjaarkaarthouders: kinderen 6,50 euro en volwassenen gratis

Voor meer informatie en kaartjes: www.glk.nl/hernen

Locatie