Afbeelding
Foto: Poppentheater Tingeling

Goudhaartje en de drie beren

woensdag 1 maart 2017 10:30

BEUNINGEN - Op dinsdag 28 februari, woensdag 1 en donderdag 2 maart om 10.30 uur wordt in Poppentheater Tingeling 'Goudhaartje en de drie beren' gespeeld. Kosten 3,50 euro p.p.

Moeder beer kookt een kommetje pap voor het hele gezin. Maar o, wat is die pap nog heet! Vader, moeder en kleine beer besluiten een wandelingetje te gaan maken terwijl de pap nog even afkoelt. Er loopt ook een klein meisje in het bos, zij heet Goudhaartje. Ze weet niet meer zo goed waar zij is. En oh wat wordt zij moe! Dan komt zij bij een huisje, het ziet er gezellig uit en het ruikt zo lekker. Zij weet nog niet dat er een berenfamilie in dat huisje woont.. Heb jij een lieve knuffel(beer)? Neem jouw lievelingsknuffel maar mee, misschien wordt hij wel vriendjes met kleine beer.

Deze voorstelling is geschikt voor kindjes van 2 tot 5 jaar. Als afsluiting van de carnavalsweek volgt nog op 2 en 3 maart het kostuumdrama 'De rode baljurk' om 14 uur voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Locatie: Poppentheater Tingeling, Tempelstraat 6 in Beuningen. Reserveren via tel. 024-6777034 of via de website www.poppentheatertingeling.nl.