Afbeelding

Familievoorstelling Het Genootschap van de WereldBeterMakers

zaterdag 10 december 2016 14:00

Zaterdag 10 december is er om 14.00 uur een try-out van de familievoorstelling Het Genootschap van de WereldBeterMakers van Jochem van Gelder en Ron Bons.

De theatervoorstelling Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder en Ron Bons. Jochem van Gelder nodigt in dit theaterstuk kinderen uit om naar het theater te komen en kennis te maken met het Genootschap van WereldBeterMakers. Volgens Jochem zijn kinderen slim, vindingrijk en eerlijk. Samen met hem hoopt hij tot het ultieme plan te komen om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich gelukkig en veilig voelen.

Jochem van Gelder en Ron Bons maken hiermee hun tweede theatervoorstelling. Hun eerste show "Verboden Voor Ouders" was de eerste voorstelling in de theaters speciaal voor opa's, oma's en kleinkinderen. Hoofddoel van hun shows is om te amuseren en kinderen bewust te laten worden. Jochem kennen we van TV : o.a. Willem Wever, Praatjesmakers, Hider in the House en Lachen Om Home Videos. Ron Bons is dramadocent en professioneel ceremoniemeester.

De voorstelling duurt ongeveer 80 minuten met pauze. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. De entree bedraagt 6,50 euro.

Meer informatie: www.wereldbetermakers.nl en www.theaterdemolen.nl.

Locatie