Afbeelding

Kaboutertuintjes maken

woensdag 5 oktober 2016 14:00

Woensdag 5 oktober kan ieder kind bij Het Dijkmagazijn een kaboutertuintje inrichten.

Jonge kinderen weten precies hoe kabouters het liefste wonen. Meestal is dat een plaatsje waar veel natuur is, waar de kabouter lekker kan werken en luieren. Als je er wat kaboutervoedsel bij legt is hij helemaal tevreden. Een eikeltje, wat besjes en een blaadje munt om frisse thee van te zetten. De spullen voor je tuintje verzamel je vooraf in de natuur. En na een glaasje fris ga je aan de slag met het inrichten van een kistje als een luilekkerland voor kabouters. En dan maar hopen dat er kabouters intrekken als je het tuintje vlak bij je huis zet. Let op: kabouters zijn schuw en willen graag rust. Je moet dus geduldig zijn. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Kaboutertuintjes, woensdag 5 oktober van 14.00 tot 15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen van 4-7 jaar. Kosten bedragen 3,50 euro inclusief materiaal en drankje.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Meer info en evt. reserveren via www.hetdijkmagazijn.nl, zie ook www.facebook.com/Dijkmagazijn.